Waarom een opleiding bij Greenock?

Word een krak in uw vak!

Onze afdeling Opleidingen biedt u een uitgebreid aanbod aan opleiding voor elke software en service (CAD, CAM, PLM & BIM) die we aanbieden. Voor een optimaal rendement van uw investering is een efficiënt gebruik van uw hard- en software van zeer groot belang. Onze persoonlijke service, tijdloze ervaring en expertise bezorgen u zowel tijd- als kwaliteitsvoordelen.

Als gecertificeerd opleidingscentrum van Autodesk voldoen we aan grondige kwaliteitsvoorwaarden. Onze opleidingen vinden plaats in een goedgekeurd leslokaal en worden gegeven door onze gecertificeerde docenten. Tijdens een opleiding maken we gebruik van officieel goedgekeurd cursusmateriaal. Om een correcte kennisoverdacht te garanderen geven we alle cursussen en handleidingen in de moedertaal van de cursist.

Onze toegevoegde waarde

De doelstelling van alle trainingen van Greenock is dat u en uw medewerkers op een optimale manier een efficiënte werkwijze aanleren. Onze opleidingen op maat zijn afgestemd op het geautomatiseerde engineeringproces waarmee u dagelijks te maken krijgt. We hebben ruim 25 jaar ervaring in de branche en houdt de allerlaatste ontwikkelingen scherp in de gaten. Hierdoor profiteert u van de meest actuele kennis.

Onze opleidingen zijn gericht op zowel ontwerpers, tekenaars als applicatieontwikkelaars en systeembeheerders. Het gehele trainingspakket is afgestemd op de complete ondersteuning van de geautomatiseerde werkzaamheden in uw branche. Als softwaregebruiker staat u natuurlijk centraal in al onze opleidingen. Onze visie hierover weerspiegelt in de bedrijfsspecifieke trainingen die we speciaal voor uw onderneming verzorgen.

Opleidingen op uw locatie

U wenst liever een opleiding op uw maat en uw locatie? Dat kan zeker. Via een vragenlijst die we u opsturen kunt u aangeven welke uw specifieke wensen zijn.

Wanneer de opleiding bij u op locatie is, moet u een leslokaal voorzien met:

  • een projector (en een muur of scherm om te projecteren)
  • computers met de gepaste software met de nodige licenties (één per deelnemer)
  • een whiteboard/bord of flipchart voor aantekeningen

Indien nodig kunnen wij dit materiaal ook zelf meebrengen.

Subsidies

Subsidies voor Vlaanderen (KMO-portefeuille)

In de KMO-portefeuille wordt een onderscheid gemaakt volgens de grootte van de onderneming. Kleine ondernemingen krijgen een jaarlijks steunplafond van 10.000 euro, het steunpercentage bedraagt 40%. Middelgrote ondernemingen kunnen jaarlijks maximaal 15.000 euro via de kmo-portefeuille krijgen. Het steunpercentage bedraagt 30%. Met de KMO-portefeuille introduceert de Vlaamse Overheid de opvolger van de BEA-maatregel en de vroegere opleidings- en adviescheques. Greenock is geaccrediteerd voor de pijler 'Opleiding' - erkenningsnummer: DV. O10535 

Meer informatie vindt u op www.kmo-portefeuille.be of neem contact op met onze medewerkers.

Subsidies voor de voedingsindustrie (Alimento)

De bedrijven van de CP 118 (arbeiders in de voedingsindustrie) en 220 (bedienden in de voedingsindustrie) kunnen een deel van de opleidingskosten via Alimento recupereren (via www.alimento.be). 

Erkend opleidingsverschaffer Volta

Volta, het kruispunt van elektrotechniek, erkent Greenock als vormingscentrum en biedt bonussen voor opleidingen voor het Paritair Comite 149,01. Bedrijven die deel uitmaken van dit P.C. genieten van opleidingsbonussen voor AutoCAD Electrical bij Greenock (via www.volta-org.be/nl).

Interesse in één van deze opleidingen?

Neem een kijkje in onze opleidingskalender of stel uw vraag via het contactformulier.